Beauty Hiusclub
Hyvän olon parturi-kampaamo Helsingin Töölössä,
Crowne Plazan alakerrassa. Forever kuntoklubin sisäänkäynti.
Kampaamo, jossa uskallat hetkeksi hellittää.
Beauty HiusClubissa sinua kuunnellaan ja tarjoammekin hetken Sinua varten.
Ystävällisyys - Ammattitaito - Laatu
 
Beauty HiusClub - Sinun kampaamosi

Helsingin Vuosaaressa sijaitsevan parturi-kampaamo Beauty HiusClubin omistaja Kirsi-Marja on kilpailumenestystäkin kampaaja-alalla saavuttanut raudanluja ammattilainen. Hänellä ei mene sormi suuhun vaativankaan asiakkaan toiveiden toteuttamisessa. Kirsi-Marja valmistui parturi-kampaajaksi opetushallituksen tutkintoperusteilla vuonna 2001 ja täydensi osaamistaan käymällä Studio-Ateljé Marianne Palosen meikkaajakoulutuksen. 

Kirsi-Marja on kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, koska kauneus kumpuaa sisältä. Terveelliset elämäntavat ravinnon, liikunnan ja levon muodossa heijastuvat kynsiin ja hiuksiin sytyttäen sisäisen harmonian ulkoiseksi hehkuksi. Kirsi-Marja loistaa leikkaustaidoillaan ja on parhaimmillaan värien loisteliaassa maailmassa. Uuden ja erilaisen luominen on haaste, jonka vuoksi Kirsi-Marja rakastaa työtään. 

Kirsi-Marja omaa työkokemusta kampaamoketjun liikkeen vastaavana ja oppisopimusoppilaan työpaikkaohjaajana. Tämä yhdistettynä RH-Hairilla saatuun yrittäjäkokemukseen ajoi Kirsi-Marjan suorittamaan liiketalouden perustutkinnon vuonna 2012 ja lopulta ostamaan vuosaarelaisen kampaamon 1.8.2013. 

Beauty HiusClub

Tyynylaavantie 20

Fressi-Clubhouse

00980 Helsinki

09 3540 1182